Om

Nedre Gulakersetra gir deg en opplevelse av å være logget av.... Her kan du virkelig finne roen!

 

Turer i fjellet eller ned til fantastiske Gjevilvatnet gjør godt for sjela og gjør at en virkelig kan finne feriefølelsen borte fra hverdagens kjas og mas. Et slag kort eller en kveld med brettspill gjør at pulsen går ned.


Selv om mest mulig er beholdt originalt på setra er kjøkkenet noe oppgradert med kjøleskap og ovn. I tillegg er det lagt inn vann i kokhuset, så her finner du oppvaskmaskin og annet kjøkkenutstyr.  Det er også en gassgrill, kullgrill og en bålpanne tilgjengelig. På verandaen og uteplassen kan man nyte den fantastiske solnedgangen og gode, sene kvelder.


På Nedre Gulakersetra finner du det du trenger - og litt til. Vi har tilrettelagt for barn, så her finner du barnestol, ovnsgrind, smekke, leker, spill ol.  Vi har også pulk til utleie. I det nybygda kokhuset finner du et bad med dusj og toalett, samt et kjøkken med kjøleskap/ fryser, samt vaskemaskin og tørketrommel. Slett ikke nødvendig for en fin tur på setra, men det gjør det i mange tilfeller litt enklere.


Totalt er det 11(12) sengeplasser, se mer informasjon under "utleie".


I fantastiske Gjevilvassdalen, inngangsporten til Trollheimen, ligger et mekka av turmuligheter tilgjengelig. Setra ligger kun 100 meter unna Gjevilvasshytta og er derfor et fantastisk utgangspunkt for et utall av turløyper.


Ved Gjevilvatnet, noen hundre meter unna setra, finner du Rauøra, Norges kanskje vakreste fjellstrand. Selv om vi ikke kan love mange plussgrader i vannet, er den virkelig verdt et besøk!

Stua

Sovestue

Soverom i andre etasjen

Kjøkkenet/Gangen

Kokhuset

Fjøset

Uteplass/ veranda